Чарли Шин се вери со актерката од филмови за возрасни Брет Роси!

Loading...

Чарли Шин не може да биде посреќен човек. Ѕвездата од „Два и пол мажи“вчера и предложи брак на неговата девојка Брет Роси, потврди неговиот менаџер Џеф Балард. Шин (48) ја однесе Роси, порно актерка, на Хаваи на викенд за Денот на вљубените и ја искористи приликата да ја праша дали сака да се омажи за него.

Ова ќе биде четврта венчавка за Шин, кој имаше краток прв брак со Дона Пили, кој заврши со развод, како и оној со Денис Ричардс и Брук Милер потоа. Шин (48) ја однесе Роси, порно актерка, на Хаваи на викенд за Денот на вљубените и ја искористи приликата да ја праша дали сака да се омажи за него

loading...
Loading...