Часови по Зумба за помош и поддршка на Ацо Конга

Loading...

Ајде да бидеме хумани и да му помогнеме на Ацо Конга.Во тешките моменти за Ацо Конга, во борбата против злото, инструкторите на FitOne клубот организираат еден евент за сите хумани луѓе кои сакаат да помогнат.
Во О.У.Вера Циривири Трена (Карпош 2) и О.У. Ѓоргија Пулевски (Аеродром) ќе се одржат часови по Зумба, по цена од 200 ден. на кои ќе можат да присуствуваат сите оние хумани луѓе кои сакаат да му помогнат на Ацо, а собраните средства секако ќе бидат наменети за неговото лекување.
Хуманите луѓе кои ќе помогнат во оваа цел, ќе бидат наградени од страна на FitOne со двочасовно размрдување во нивниот Зумба центар.
Повеќе околу евентот прочитајте на следниот ЛИНК
Ајде да бидеме хумани и да му помогнеме на Ацо Конга.Во тешките моменти за Ацо Конга, во борбата против злото, инструкторите на FitOne клубот организираат еден евент за си

loading...
Loading...