Чавков и Андоновски во посета на ЕБР и ЕСЗ

Министерот за внатрешни работи Митко Чавков и директорот на УБК Љупчо Андоновски со претставници на потесниот колегиум во касарната Илинден и Ѓорче Петров денес ги посетија специјалните единици на МВР – ЕСЗ (Единица за специјални задачи) и ЕБР( Единица за брзо распоредување).За време на посетата беа реализирани активности согласно програмата за работа и обука на единиците, а воедно беа опфатени и тематски содржини од делокругот на специјалните обуки и материјално-техничките средства неопходни за успешна реализација на активностите и планот за работа на единиците.За време на посетата беа реализирани активности согласно програмата за работа и обука на единиците, а воедно беа опфатени и тематски содржини од де

Пронајдете не на следниве мрежи: