Цеца ГИ ИЗНЕНАДИ СИТЕ: „Како жена да не умре за него?“

Loading...

„Пред Жељко, воопшто немав контакт со светот на криминалот и мангупштината“ – изјави Светлана Ражнатовиќ Цеца за српските медиуми, присетувајќи се на среќните денови со поранешниот сопруг Жељко Ражнатовиќ Аркан.Во периодот од 1995 до 2000 година, Цеца била во среќен брак со Аркан, кој во тоа време бил една од најконтроверзните личности. По него пејачката не запознала некој којшто ќе го сака подеднакво или повеќе, а до ден денес Аркан е нејзина најголема љубов во животот.
„За него слушав сѐ и сешто пред да го запознаам. Меѓу останатото, дека е опасен и ако го погледнеш на начин на кој него не му се допаѓа, тој ќе те истепа, па ќе разговара со тебе. Во животот похрабро суштество не сум запознала. Тој човек беше смел. Како жена да не умре за него“ – навела Цеца.
„Перфектно зборуваше пет јазици, ја прочита цела светска книжевност. Беше интелигентен, плус лудо храбар и невидено нежен“ – додала Цеца.Во периодот од 1995 до 2000 година, Цеца била во среќен брак со Аркан, кој во тоа време бил една од најконтроверзните личности. По него пејачката н

loading...
Loading...