Цеца ги повикала фудбалерите на Ливерпул на својот концерт во Лондон!

Loading...

Цеца Ражњатовиќ ги повикала фудбалерите на Ливерпул да дојдат на нејзиниот настап во Лондон. „Навистина ми е драго што прв пат настапувам во Лондон и ќе ми биде уште подраго ми е фудбалерите да дојдат на мојот концерт, за сите да се веселиме“, изјавила Цеца.
Погледнете го видеото:„Навистина ми е драго што прв пат настапувам во Лондон и ќе ми биде уште подраго ми е фудбалерите да дојдат на мојот концерт, за сите да се в

loading...