Цеца го изневеруваше Аркан со овој политичар!

Loading...

Нова афера го тресе семејството Ражњатовиќ, а сега во центарот на скандалот повторно се најде Цеца.Семејството Ражњатовиќ, а особено нејзините наследници мошне активни на социјалните мрежи и секојдневно споделуваат фотографи од приватниот живот.
Овој пат една фотографија која ја објави Вељко поттикна сериозни полемики во врска со неговата мајка Цеца.
Имено, Вељко Ражњатовиќ на Инстаграм објави фотографија на која е во друштво на Никола Вавиќ, братот на водачот на навивачите на Партизан Александар Вавиќ и го нарекол „брат“.
Меѓутоа, тоа што особено го привлече вниманието е коментарот на еден фејсбук пријател на Вељко.
– Вељко прашај ја мајка ти што му правеше на кумот на Аркан? – пишува во коментарот.
Дали Цеца навистина била во врска во кумот на Аркан  политичарот Борислав Пелевиќ.
Семејството Ражњатовиќ, а особено нејзините наследници мошне активни на социјалните мрежи и секојдневно споделуваат фотографи од приватниот живот.

loading...