ЦЕЦА И ПОРАЧА НА СНАШКАТА: „Мала допирај што сакаш, само не…“

Loading...

Ацо Пејовиќ во емисијата „Магазин ин“ на Цеца и посака во наредната година да се оствари во улога на свекрва, но изгледа дека тоа на пејачката не и се допадна па испрати една јасна порака до девојката на Вељко. Пејачката Цеца Ражнатовиќ во емисијата „Магазин Ин“ имаше задача да напише 3 новогодишни желби, кои во нејзино име ги напишаа колегите Ацо Пејовиќ, Жељко Васиќ и актерот Андрија Милошевиќ.
Ќерката на Цеца се НАДМИНА СЕБЕСИ со пораката упатена кон нејзиното момче!
Ацо Пејовиќ и посака на Цеца оваа година да се оствари во улога на свекрва и рече:
– Едвај чекам да те видам во таа функција. Точно ја замислувам како лута баба, и вика „мала, не го допирај тоа!“ – вели Ацо, а Цеца се насмеа и додаде:
– Мала допирај што сакаш во куќата, само не се вселувај! – беше  јасна пејачката.

 Пејачката Цеца Ражнатовиќ во емисијата „Магазин Ин“ имаше задача да напише 3 новогодишни желби, кои во нејзино име ги напишаа кол

loading...
Loading...