Цеца ќе умре од срам од возбудениот син

Loading...

Синот на српската фолк пејачка Цеца, Вељко Ражнатовиќ ужива на својот летен одмор заедно со својата нова девојка.Парот речиси да е вљубен до уши, а тоа го потврдуваат фотографиите што ги објавуваат секојдневно  двајцата.
Но сепак една фотографија им боде очи на српските медиуми па веднаш го запрашаа „Вељко што ти се случува под шорцевите?“
Тие пишуваат дека тој можеби и малку се опуштил до згодната девојка, погледнете.
Парот речиси да е вљубен до уши, а тоа го потврдуваат фотографиите што ги објавуваат секојдневно  двајцата.
Но сепак една фотографија

loading...