Цеца открива: „Заспивав на клупа во училиште!“

Loading...

Во ексклузивно интервју за српски медиум, Цеца си ја отвора душата и раскажала за својата младост и за почетокот на нејзината кариера.„Мојот талент беше познат уште од мојата десетта година. Ме нарекуваа чудо од дете. Од мојата прва песна па до сега, се се одвива многу брзо во мојот живот“, вели Цеца.
Таа додава дека на почетокот била толку уморна и истоштена, што спиела во училиште.
„Секогаш нешто зборував и сакав повеќе. Не бев задоволна. Доаѓав доцна, рано одев на училиште, и таму заспивав на клупа. Имав толкава желба да пеам, ништо друго не беше важно“, вели Цеца.

 
Исто така, Цеца вели дека постојат нешта во животот за кои научила дека не можат да се променат, но мора да се прифатат колку и да се тешки, како смртта на нејзиниот сакан.
„Правам се за на моите деца ништо да не им недостасува, да им бидам и мајка и татко и да не им фали љубов. По неговото убиство, не се повлеков од медиумите, тука сама во себе помеѓу четири ѕида. Преку ноќ созреав, тоа беа тешки времиња од кои цел живот ќе имам лузна“ -додала Цеца.„Мојот талент беше познат уште од мојата десетта година. Ме нарекуваа чудо од дете. Од мојата прва песна па до сега, се се одвива многу брзо

loading...
Loading...