Цеца проговори: Зошто плаче на јавни настапи?!

Loading...

На концертот во Ниш сите беа сведоци на солзите на фолк дивата Цеца Ражњатовиќ. Таа додека ја пееше „Кукавица“ лееше солзи, за кои се крена голема галама по балакнските медиуми. 
На насловните страници од магазините и весниците пишуваше „Цеца заплака на „Кукавица““, „За кого лееше солзи Цеца во Ниш“ и многу други, наслови кои ги продаваат српските весници и магазини. 
Се појавија голем број различни шпекулации за конечно Цеца да проговори за емоциите покажани во јавноста. 

Цеца има плачено на повеќе настапи иако тоа не го оправдува и гледа да не го применува кога има концерти пред илјадници обожаватели. 
„Јас сум патетична жена и не поддржувам прикажување на емоции во јавност. Меѓутоа некогаш не можам да исдржам, а тоа се случи и сега во Ниш“, изјави Цеца за еден српски медиум. 
Таа појаснува дека не е во прашање некоја несреќна љубов како што многумина тврдеа. 
„Јас не сум сигурна зошто леев солзи додека ја пеев таа песна. Од самиот почеток на концертот чувствував дека треба да заплакам. Мојот роден град, моите луѓе, сите најмили што ме сакаат…едноставно емоциите ме надминаа и додека ја пеев „Кукавица“ повеќе не можев да се стегам и се да чувам во себе. Почувствував дека ја загубив силата и едноставно солзите потекоа по моето лице“, открива Цеца за вистинската причина поради која заплака на концертот во Ниш. Таа додека ја пееше „Кукавица“ лееше солзи, за кои се крена голема галама по балакнските медиуми. 
На насловните страници

loading...
Loading...