Цеца Ражњатовиќ зборува за болните сеќавања на Аркан

Loading...

Фолк дивата за новиот број на Story.rs говори за покојниот сопруг.Минатата недела, поточно во среда на 15 јануари се навршија 14 години од смртта на сопругот на Цеца, Аркан а од тогаш како времето да застана за фолк пејачката која за болните сеќавања за семејната трагедија зборуваше во интервју за магазинот Story.rs.
– Ми се чини како тоа да беше вчера, а помина деценија и половина. Некои рани никогаш не зараснуваат и едноставно не можат да се опишат со зборови. Би сакала тие работи никогаш да не се случеа, но животот оди понатаму. Благодарејќи на прекрасните две деца кои ги имам, секој ден кога ќе ги погледнам се присетувам на големата љубов која ја имавме. Се би дала сега да е покрај мене и да ги гледа како растат, но судбината сакаше поинаку. И со оваа временска дистанца не ми е едноставно да зборувам околу тој страшен момент и неговото заминување, но човекот со време учи да живее со својата болка. Се навикнува на неа и ја прифаќа, бидејќи ништо друго не му преостанува, – вели Цеца.
Инаку за потсетување, синот на Цеца, му посвети песна на покојниот татко Аркан. 
Каква мајка е Цеца, погледнете на следниот ЛИНКМинатата недела, поточно во среда на 15 јануари се навршија

loading...
Loading...