Цеца сака да се омажи на плажа

Loading...

Фолк пејачката Светлана Цеца Ражнатовиќ изјавила пред саемот за венчавки за списанието „Свадба” дека посакува уште една свадба, па открила како овој пат би сакала тоа да изгледа.Фолк пејачката Светлана Цеца Ражнатовиќ изјавила пред саемот за венчавки за списанието „Свадба” дека посакува уште една свадба, па открила како овој пат би сакала тоа да изгледа.
„Би излажала кога би рекла дека не сум размислувала  повторно да се омажам. Дали би правела свадба? Мислам дека не, својата свадбена прослава пред се ја замислувам како забава за моето семејство и пријателите, објаснила Цеца и додала дека тоа би било патување за околу 10 најблиски луѓе на седум дена.
Вака изгледа нејзината замисла за прославата.
„Замислувам како сето ова се случува на плажа, изјавила пејачката, објаснувајќи дека ова е сепак само нејзина желба и дека прашање е дали за ова ќе се согласи и младоженецот.Фолк пејачката Светлана Цеца Ражнатовиќ изјавила пред саемот за венчавки за списанието „Свадба” дека посакува уште една свадба, па откр

loading...
Loading...