Цеца со нов тим!

Loading...

Мили го изгуби монополот-нови имиња работат на албумот на Цеца.
Најголемата српска турбо фолк ѕвезда Светлана Ражњатовиќ влегува во студио, а списокот на песни кои ќе се најдат на нејзиниот нов албум скоро е готов. Она што е ново во однос на претходниот албум е она што на албумот покрај песните на Александар Милиќ Мили, треба да се најдат и неколку од други автори и затоа овие денови на подготвување на песните работи и Дамир Хандановиќ.
Ова ќе биде нешто како пресвтница, затоа што Мили држеше монопол на последниот албум. Како потсетување, покрај хитовите на Мили требаше да се најдат и песни на Жељко Јоксимовиќ, Бора Ѓорѓевиќ и други автори, но соработката помеѓу нив и Цеца не успеа.
“Дамир подготвува феноменални песни и сите негови блиски веруваат дека и Цеца ќе биде презадоволна” вели близок извор на Хандановиќ.
Новинарите се обидоа да добијат изјава од Цеца, но таа сепак остана недостапна.
Извор:Kurir.rsМили го изгуби монополот-нови имиња работат на албумот на Цеца.
Најголемата српск

loading...