Цеца строга мајка: Вељко загреј го прво училишното столче, па потоа спортот!

Loading...

Вељко Ражнатовиќ одлучи штом стане полнолетен да си ја проба среќата како ултимејт фајтер, односно ММА борец. Мајка Цеца иако го поддржува, потајно се надева дека ентузијазмот за професионално тренирање на овој спорт брзо ќе му помине.-Го поддржувам спортот и драго ми е што мојот син е поборник за таков живот. Сепак, тој првенствено мора да се школува, а во меѓувреме нека се занимава со спорт. Детето има право да фантазира и да има амбиции – вели Цеца за Блиц.
Со оваа исклучително тешка боречка вештина синот на Цеца почнал да се занимава пред месец дена.
-Вељко како дете тренираше фудбал. Од скоро тренира ултимејт фајт и гледам дека тоа го интересира. Битно е дека ги знам неговите активности и знам каде оди на тренинзи. Рано е да се зборува за професионален спорт, бидејќи мојот син се уште го грее училишното столче – вели Цеца.-Го поддржувам спортот и драго ми е што мојот син е поборник за таков живот. Сепак, тој првенствено мора да се школува

loading...
Loading...