Цеца во неверување: Го пријавив случајот во полиција!

Loading...

Непознато лице се претставуваше како син на покојниот сопруг и ѝ се закануваше со убиство. Претходно се шпекулираше дека Жељко Ражнатовиќ се крие на Кипар.„Навистина не знам што да кажам. Тоа го потресе целото семејство, децата, мене. Такви нешта не се за плакнење на устата. Не дај Боже некој да го почувствува тоа на сопствена кожа“ – вели фолк ѕвездата за тоа дека нејзиниот сопруг некаде е жив и здрав.
Пејачката се надева дека лицата што ги измислуваат овие гласини наскоро ќе одговараат пред надлежните служби.
„Гледам дека некои луѓе кои не знаат ништо за мене упорно зборуваат за мојот живот. Некои, коишто гледале во под кога му се обраќале на мојот покоен сопруг. Тие зборуваат и измислуваат приказни за мене и моето семејство. Тоа е страшно“ – вели Цеца.„Навистина не знам што да кажам. Тоа го потресе целото семејство, децата, мене. Такви нешта не се за плакнење на устата. Не дај Боже некој да

loading...