„Цецо, внимавај на синот, следниот пат нема да се спаси“

Loading...

На Цеца Ражњатовиќ и нејзиниот син Вељко им пристигнаа сериозни закани.Предраг Ранковиќ од Крушевац, братучед на некогашниот фудбалер Драгиша Биниќ, ја навреди познатата пејачка и упати заканувачки зборови.
Тој порача дека „нема да може да го сочува синот кога следниот пат ќе отиде на Копаоник“.Предраг Ранковиќ од Крушевац, братучед на некогашниот фудбалер Драгиша Биниќ, ја навреди познатата пејачка и упати заканувачки зборови.
Тој

loading...