Цел Берлин го извикувал нејзиното име: Сека направи хаос на сцената во Германија!

Loading...

Сека Алексиќ е дефинитивно пејачка која публиката ја обожува, па така феноменарлните луѓе кои се нашле во публиката на полноќ започнале со цел глас да го извикуваат нејзиното име.Фантастичната Сека Алексиќ ја пеела заедно со својот бенд „Аспирин“ во Берлин, носејќи кратот црн фустан залепен уз телото истакнувајќи ја нејзината фигура.

Таа била одлично расположена и спремна да направи една ноќ за памтење, а тоа и го направила.Фантастичната Сека Алексиќ ја пеела заедно со својот бенд „Аспирин“ во Берлин, носејќи кратот црн фустан залепен уз телото истакнувајќи

loading...
Loading...