Цел свет го гледа нејзиниот ГОЛ ЗАДНИК: Сигурно се кае што не се поместила само малку…

Loading...

Затоа што оваа фотографија се прошири по социјалните мрежи, нема сомнение дека довојката што е на неа не жали што не се поместила 10 сантиметри лево или десно. Вака цел свет може да го гледа „нејзиниот задник“.Веселите момци позираа пред камерата на телефонот, а таа сосем случајно стоела позди нив, во костим за капење. Еден од нив го држеше пивото, така што неговата рака го покри нејзиниот задник, па изгледа како да е гола. 
Откако е објавена на друштвената мрежа Имгур, фотографијата стана прав хит, а до сега ја виделе повеќе од 80.000 луѓе.
Веселите момци позираа пред камерата на телефонот, а таа сосем случајно стоела позди нив, во костим за капење. Еден од нив го држеше пивото, така ш

loading...