Цела естрада ќе игра на свадба-денес се мажи Каролина Гочева!

Loading...

Пејачката Каролина Гочева денес се мажи, а веќе сè е спремно за свадбената церемонија која ќе се случи во Скопје, пишува Вечер. На свадбата, покрај семејството, ќе присуствуваат и голем број колеги како што се Елена Ристеска, Тамара Тодевска, Тијана Дапчевиќ, Калиопи…пред кои таа ќе се заколне на вечна љубов со уметникот Михаил Корубин.На свадбата, покрај семејството, ќе присуствуваат и голем број колеги како што се Елена Ристеска, Тамара Тодевска, Тијана Дапчевиќ, Калиопи&h

loading...