Цела Европа зборува за овој гол на Манасков- Погледнете!

Цела ракометна Европа зборува за овој гол на Манасков…Погледнете во видеото и дознајте зошто…
Погледнете во видеото и дознајте зошто…

Пронајдете не на следниве мрежи: