Цела поранешна Југославија ја гледаше: Вака изгледа денес сексапилната Џина од серијата „Среќни луѓе“!

Loading...

Вo серијата „Среќни луѓе“, која беше вистински хит во поранешна Југославија, Џина беше фатална девојка, која ги заведуваше мажите каде што ќе стигне.Пред актерката Југослава Драшковиќ да стане популарна преку оваа хит-серија, оваа улога ѝ припаднала на Дубравка Мијатовиќ, но таа сработила само неколку епизоди пред да биде заменета.
Сега, Југослава има 47 години и воопшто не се појавувано во јавност, ниту на телевизија. Таа е во среќен брак и има една ќерка – Маша.
Малкумина знаат дека таа дипломирала во класата на Раде Шербеџија на академијата во Нови Сад.

Претпоставувате, Југослава е жената од десната страна.
За жал, по улогата на Џина, таа веќе воопшто не се појавила во други улоги на малите екрани.
Пред актерката Југослава Драшковиќ да стане популарна преку оваа хит-серија, оваа улога ѝ припаднала на Дубравка Мијатовиќ, но таа сработила само н

loading...