Целиот свет во шок: Објавен портретот на Анџелина Џоли без дојки!

Овој портрет на актерката по операцијата е изложен во националната галериа во Лос Анџелес. Се очекува да предизвика многу голем интерес во јавноста. Исто така за него се очекува цена од 20.000 долари.
Две седмици по операцијата Џоли, шведскиот сликар Џон Андерсон го откри во јавност контроверзниот портерет на славната актерка.
Притоа, Анџелина со оперативниот зафат ги отстрани двете гради, за да го намали ризикот за добивање на рак на дојката. А пак авторот на портретот додатна инспирација добил бидејќи неговата мајка се бори токму со овој вид на рак.
Имено, Андерсон во светот стана познат по портеретите на пејачката Ејми Вајнхаус и Махатма Ганди.
Овој портрет на актерката по операцијата е изложен во националната галериа во Лос Анџелес. Се очекува да предизвика мн

Пронајдете не на следниве мрежи: