Цело одделение исчезна по нападот во Ница

Loading...

Меѓу исчезнатите во крвавиот масакр во Ница се и 28 ученици од училиштето „Паола Фирс“ од Берлин. Безбедноста во Франција е подигната на највисоко можно ниво.Како што пренесуваат германските медиуми, децата биле на еднонеделна екскурзија во Ница.
– Се што можам да кажам е дека во Ница беше едно одделение и во овој момент немаме повеќе информации. Ние секако ќе ги информирраме родителите пред медиумите – изјавија од Министрството за образование.Како што пренесуваат германските медиуми, децата биле на еднонеделна екскурзија во Ница.
– Се што можам да кажам е дека во Ница беше

loading...