ЦЕЛОСЕН ПРЕСВРТ: Аца Лукас откри поради што се разведува!

Loading...

Пејачот ја отвори душата за српските медиуми. Беше објавено дека Аца Лукас се разведува од Соња Вуксановиќ, со која ја имаат ќеркичката Викторија.Пејачот реши да им стави крај на шпекулациите и даде изјава:
„Вистина е дека се разведуваме, но магазините пишуваа сѐ и сешто за причините. Не станува збор за старлети. Далеку да биде, Соња доволно ме знае за да не им поверува на тие глупости. Не летаа ниту чинии, како што прочитав некаде. Вистината е дека мојата, секогаш мојата Соња, ја сакам и ќе ја сакам до крајот на животот, како и таа мене“ – почнал Аца.
И продолжил:
„Освен љубовта, во бракот мора да постојат и други нешта коишто го прават стабилен. За жал, ние не успеавме да пронајдеме заеднички јазик кога станува збор за мојата работа. Тие разлики стануваа сѐ поголеми и на крај непремостливи, поради што трпеше нашиот однос. Вам тоа можеби не ви делува толку страшно кога ќе се опише, но за жал, таква е вистината“.Пејачот реши да им стави крај на шпекулациите и даде изјава:
„Вистина е дека се разведуваме, но магазините пишуваа сѐ и сешто за прич

loading...
Loading...