Челзи Клинтон Бремена?

Loading...

Ќерката на поранешниот американски претседател и поранешната генерална секретарка на САД, Бил и Хилари Клинтон, ја соопшти радосната вест во едно ТВ шоу каде гостуваше со нејзината мајка.Челзи оваа вест ја соопшти на конференцијата за зголемување на моќта на жените на глобално ниво. Таа рече дека е среќна што нејзиното дете, било да е момче или девојче, ќе расне во свет со многу женски лидери.
По ова соопштение, Хилари буквално од возбуда избега од сцената. Набрзо следеа и коментари на Твитер за тоа дека ќе стане баба, но и Бил, поранешниот претседател, не остана зад неа.
Челзи оваа вест ја соопшти на конференцијата за зголемување на моќта на жените на глобално ниво. Таа рече дека е среќна што нејзиното дете, било да

loading...
Loading...