Цената на пораките за гласање на X-Фактор, сепак не се менува!

Loading...

Цената на СМС кон бројот 141 345, на којшто Македонија гласа за своите фаворити на „Икс-фактор“, нема да биде корегирана и останува со цена 35 денари + 18% ДДВ…Цената на СМС кон бројот 141 345, на којшто Македонија гласа за своите фаворити на „Икс-фактор“, нема да биде корегирана и останува со цена 35 денари + 18% ДДВ. Оваа цена ќе остане до 1 февруари, известуваат од фирмата „Видекс“, преку која се одвива гласањето за македонските бореви во „Икс-фактор“.
Вчера се појави вест дека ќе се намалат цените  за гласањето на Икс-Фактор, но од „Видекс“ потенцираат дека наместо од денешниот вторник, промената ќе важи од следниот месец.
Цената на СМС ќе биде променета, но од емисијата која ќе се емитувана  4 февруари, кога цената на една порака ќе биде 20 денари +18%ДДВ.Цената на СМС кон бројот 141 345, на којшто Македонија гласа за своите фаворити на „Икс-фактор“, нема да биде корегирана и останува со

loading...
Loading...