ЧЕСТИТКИ: Елена Петреска стана мајка

Loading...

Пејачката Елена Петреска вчера се породи и роди здраво машко дете.Тоа е прво дете на Елена и нејзиниот сопруг Андреј. Мајката и бебето се чувствуваат добро, а тато, баба, дедо и останатите роднини и пријатели се пресреќни поради убавата вест.
Честитки до семејството!Тоа е прво дете на Елена и нејзиниот сопруг Андреј. Мајката и бебето се чувствуваат добро, а тато, баба, дедо и останатите роднини и пријатели се п

loading...
Loading...