Четири знаци дека му се допаѓате

Loading...

Мажот кој користи смислени начини да ги оцрни потенцијалните конкуренти за освојување на девојката, „фрла“ поглед на вашето деколте, го намалува тонот на неговиот глас и се обидува да биде што е можно подуховит, очигледно многу е заинтересиран за вас. Постојат повеќе причини зошто мажите кријат дека ги привлекувате, но колку и да се труди тоа да не го забележите, деталите кои тоа го откриваат се видливи.
1. Разговор со згодна девојка е доволна причина мажот да стане нервозен, посебно ако помисли дека му давате „зелено светло“.
Трагите дека е заинтересиран се очигледни: се труди да ве гледа право во очи, а од време на време го трга погледот кон вашето деколте и долниот дел од телото. Се труди да го подржи секое ваше размислување, но и да остави впечаток дека е доволно паметен со надополнување на вашето мислење.

2. Мажите со подлабок глас отсекогаш биле попривлечни кај жените. Затоа тој ќе го намали тоналитетот на неговиот глас, претставувајќи се како лав мажјак – водич, кој преку громогласно лавовско рикање ќе дојде до својата женка.
3. Маж кој никогаш не кажува директно ниедна лоша работа за другите, во стилот „кретен“ или „глупак“, користи смислени посредни начини да ги оцрни потенцијалните конкуренти.
4. Кога навистина многу му се допаѓате на некој маж, тој ќе се потруди да биде што подуховит, знаејќи дека тоа е она на што жените секогаш паѓаат. Треба ли да се спомене дека тој исто така, ќе се обиде да се однесува како да е во друштво на своите пријатели. Тогаш всушност е навистина смешен. Постојат повеќе причини зошто мажите кријат дека ги привлекувате, но колку и да се труди тоа да не го забележите, деталите кои тоа го откриваат се

loading...
Loading...