Четири знаци дека вашиот пријател наскоро ќе ви стане момче

Loading...

Вие двајца веќе подолго време сте најдобри пријатели, но вашето блиско пријателство се повеќе наликува на романтична врска. Прочитајте кои знаци откриваат дека вашиот најдобриот пријател, полека ви станува момче.
Коментарите
Пријателите се подбиваат со вас, се шегуваат дека би биле добар пар, колку добро се сложувате. Тоа укажува дека можеби баш вие двајца сте идеален спој.

Чести телефонски разговори
Се слушате на телефон бар неколку пати во текот на денот. Дури и непосредно пред спиење добивате негов повик. Ви се допаѓа да зборувате несериозно со него, за тоа што сте правеле целиот ден, како било на ручекот, што правите сега…
Симпатични прекари
Имате свои меѓусебни прекари. Го довикувате онака како никој друг не го вика. Нему тоа не му смета, често возвраќа на истиот начин. Имате и заеднички фрази, мимики, поздрави…
Наизменични допири
Често си разменувате нежни допири еден на друг.
Се укажува на тоа дека е на повидок првиот бакнеж. Прочитајте кои знаци откриваат дека вашиот најдобриот пријател, полека ви станува момче.
Коментарите
Пријателите с

loading...
Loading...