Четри лаги од жената пред и по сексот

Loading...

Мажите лажат за да добијат секс, а лажат и по него, но не се единствени. Жените тоа можеби потешко ќе го признаат, но ни тие не се светици кога е во прашање сексот. 4 лаги од жените пред сексот:
1. „Никогаш не сум го правела тоа порано“ – без разлика дали станува збор за самиот секс или за одредена поза, жените сакаат мажот да мисли дека во нешто е прв.
2. „Никогаш не сум го изневерила момчето“ – тоа ќе го речат и оние кои го изневериле и оние кои се верни, затоа што тоа сметаат дека ги прави чисти како девицата.
3. „Јас не сум љубоморен тип“ – секоја жена го вели ова, а ретко која ја зборува вистината.
4. „Не зборувам за сексот со никој“ – нормално дека после сексот се ќе и прераскаже на својата пријателка.
По сексот исто така лажат, најчести се следниве лаги:
1. „Свршив“ – и да е така и да не е, тоа ќе го рече за да не го повреди машкото его.
2. „Совршена е големината“ – тоа ќе го рече ако мисли дека би можело да биде малку поголем, а често оди и чекор понатаму и ќе рече дека е најголем на светот, иако знаеме дека не е.
3. „Секому се случува, не ми смета“ – жената кога оди в кревет со маж, сака добар секс, а ако нешто тргне наопаку, нормално дека и смета.
4. „Ова ми е најдобриот секс до сега“ – шансите дека е сосема искрена се мали. 4 лаги од жените пред сексот:
1. „Никогаш не сум го правела тоа порано“ – без разлика дали станува збор за самиот секс ил

loading...
Loading...