Цигарите го уништиваат сексуалниот живот!

Легендата гласи: Не постои ништо повкусно од цигара после секс!Откажувањето од цигари претставува одложување на моментално задоволство.
Веројатноста е голема дека пушачите ќе имаат дупло поголем проблем со ерекцијата во однос на непушачите. Но, и жените не се поштедени, бидејќи никотинот штетно влијае на крвотокот.
Значи:  сексот е моментално задоволство, исто како и цигарите. Но, сексот е една од основните човекови потреби, а цигарите – не. Ако знаете дека цигарите ќе ви го загрозат сексуалниот живот, останува отворено прашањто – „Вреди ли да продолжите да пушите“?Откажувањето од цигари претставува одложување на моментално задоволство.
Веројатноста е голема дека пушачите ќе имаат дупло поголем проблем

Пронајдете не на следниве мрежи: