Чилиманов: СЈО работи на тоа да се ликвидираат медиумите што Заев ги прогласи за непријатели

Нема сомнеж дека Зоран Заев има список на непријатели и политички противници. Заев прогласи голем број медиуми за негови политички непријатели, а јасно е дека СДСМ наместо да биде непристрасен орган што ќе врши истраги, дејствува како политичка алатка на СДСМ, вели аналитичарот и новинар Цветин Чилиманов за одредувањето притвор за Сеад Кочан, сопственикот на Трансмет и Тв Нова, осомничен во случајот ТРУСТ на Специјалното Јавно Обвинителство и упадот во уште неколку медиуми кои не се под директна контрола на Бихачка.„Јасно е дека СЈО рабти за СДСМ, со цел се ликвидираат медиумите кои Заев ги има прогласено за свои противници. Реакцијата на граѓаните е масовна секој ден, и тоа е причината поради којашто на СДСМ и на СЈО им се брза – да ги замолчат медиумите кои ги пренесуваат не само за непринципиелните ветувања на СДСМ, туку и масовната реакција на граѓаните за распродажбата на националните интереси од страна на СДСМ“, вели Чилиманов за ТВ Нова.„Јасно е дека СЈО рабти за СДСМ, со цел се ликвидираат медиумите кои Заев ги има прогласено за свои противници. Реакцијата на граѓаните е мас

Пронајдете не на следниве мрежи: