Цимерот му ги трошел шампоните и геловите за туширање-еве како тој го решил проблемот!

Loading...

Интесесна и забавна приказна на едно момче.Имено, еден студент имал необичен проблем со цимерот, но проблемот успеал да го реши…
„Имам цимер кој многу сака да ги користи моите шампони и гелови за туширање. Повеќе ужива во тоа отколку во храната! А се тушира секој ден некогаш и по два пати, па така секогаш недостига и јас мора да купувам. Еден ден ми пукна филмот. Отидов и купив црвен колор шампон и му го подметнав во обична амбалажа. Кога излезе црвен од бања не знаеше што го снашло. Па отиде и ја скрати целосно косата“
Дали би го направиле вие ова на свој пријател?Имено, еден студент имал необичен проблем со цимерот, но проблемот успеал да го реши…
„Имам цимер кој многу сака да ги користи моит

loading...
Loading...