Цитроен за 50 денари

Loading...

Хе, хе… Ова е можно само кај нас. 
За 50 денари да си имате ЦИТРОЕН. Се разбира продавачот мислел на ЦИТРОН…
Или пак намерно ова го направил да привлече внимание и да си ја зголеми продажбата? 
Што мислите вие?Хе, хе… Ова е можно само кај нас. 
За 50 денари да си имате ЦИТРОЕН. Се разбира продавачот мислел на ЦИТРОН…
Или пак намер

loading...