Човек се самоубил во присуство на полицијата

Човек се самоубил во средата навечерта во домот во Хјустон, Тексас (САД), во присуство на полицијата, само неколку минути по самоубиството на неговиот брат.Неговиот брат имал жестока расправија со девојката, по што се самоубил со пиштол во истиот дом. Кога дошла полицијата, пристигнал и неговиот брат, кој некако успеал да влезе во домот, го зел пиштолот и се самоубил.
Се што слушнала полицијата биле само истрели, а жртвите се уште официјално не се идентификувани. Неговиот брат имал жестока расправија со девојката, по што се самоубил со пиштол во истиот дом. Кога дошла полицијата, пристигнал и неговиот б

Пронајдете не на следниве мрежи: