Човекот кој го КАСНА Сергеј: „Актерот сакаше да ме убие, морав да реагирам“

Loading...

Познатиот српски актер Сергеј Трифуновиќ беше повреден во саботата. Медиумите пренесоа дека бил пронајден во близина на ресторан за брза храна, а на рацете имал траги од гризење.Според извори од полицијата, напаѓачот е Горан Илиќ (41), кој во тој момент бил со сопругата, а по инцидентот бил испитан и пуштен на слобода иако го чекаат уште сослушувања, бидејќи против него е покрената казнена пријава.
Тој тврди дека славниот актер прв го нападнал.
„По вербалното недоразбирање кое се однесуваше на цигари и запалка, Сергеј Трифуновиќ почна да ме навредува дека сум слепец и дека тој не пуши евтини цигари. Дојде до физичка пресметка, а го гризнав за прстот додека тој сѐ уште беше врз мене и ме гребеше по лицето. Неверојатно е што јас сум обвинет, а всушност сум жртва. Изгледа виновникот стана жртва затоа што е славна личност“ – изјавил Илиќ за српски Курир.Според извори од полицијата, напаѓачот е Горан Илиќ (41), кој во тој момент бил со сопругата, а по инцидентот бил испитан и пуштен на слобода иако

loading...
Loading...