Црвено-жолтите го развиорија Македонското знаме

Loading...

Црвено-жолтите го развиорија Македонското знаме.Упатија порака „Нема да помине разградувањето на Македонија!“.
Граѓаните масовно излегуваат на протестите организирани од граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА.Упатија порака „Нема да помине разградувањето на Македонија!“.
Граѓаните масовно излегуваат на протестите организирани од граѓа

loading...
Loading...