Цуца ја ШОКИРАШЕ јавноста: Сопругата на Шабан Шаулиќ нарача да ме убијат!

Loading...

Ивона Неговановиќ Цуца не престанува да ја шокира јавноста и одлучи да ја открие тајната која наводно долго време ја чувала.Во интервјуто за магазинот Свет, Цуца потврдила дека сите наслови во 2014 година се вистинити и додала дека Шабан Шаулиќ е најдобриот човек кој некогаш го запознала, како и дека нема подобар пејач од него.
За сопругата на кралот на народната музика не бирала зборови, па ја шокираше јавноста со изјавата дека Гордана го нарачала нејзиното убиство.
„Нема потреба да му се лути на некој што е млад. Нема потреба ниту да прави скандали, иако е позната по тоа. Можам да докажам дека таа го нарача моето убиство. Требаше да им плати на некои момци да го направат тоа, но не се случи зашто лично ги познавам. Случајот го пријавив во полиција, но никој не презема мерки. Тоа беше пред две-три години“, рекла Цуца.Во интервјуто за магазинот Свет, Цуца потврдила дека сите наслови во 2014 година се вистинити и додала дека Шабан Шаулиќ е најдобриот човек кој нек

loading...
Loading...