Чудотворна “тројна формула“- лек за сите видови на рак

Постојат три растенија кои можат да ве спасат од 100 и повеќе паразити. Дали тоа ви звучи премногу нереално? Овие растенија се дар од природата за нас и нивната сила е огромна. Еве кои се тие:
Млад зелен орев,
Пелин,
Каранфил
Овие три растенија треба да се користат заедно. Оревот и пелинот ги убиваат возрасните паразити во различен стадиум на развој и најмалку 100 видови од нив. Каранфилот ги убива нивните метастази. Само ако ги користите трите компоненти заедно ќе се ослободите од дивото месо или ракот што како паразит го нападнал организмот. Ако само ги убиете возрасните клетки, новите наскоро ќе преминат во нови возрасни. Рецептот можете да го најдете тукаОвие растенија се дар од природата за нас и нивната сила е огромна. Еве кои се тие:
Млад зелен орев,
Пелин,
Каранфил

Пронајдете не на следниве мрежи: