Чудно им мирисало под креветот додека биле на одмор. Одлучиле да проверат и СЕ ЗГРОЗИЛЕ од глетката!

Еден млад брачен пар викендот го минал во хотелот во познатото одморалиште Патаја,Тајланд, не знаејќи дека под нивниот кревет е сокриен труп на трансродова проститутка.Кога почувствувале силен мирис во собата, тие веднаш се пожалиле кај вработените во хотелот, барајќи да се направи нешто околу тоа, но првата ноќ сепак ја минале во неа.
Тие дури во утринските часови до креветот забележале крв и ја повикале полицијата, а потоа под креветот го пронашле мртвото тело на жената, кое таму било три или четири дена.
Локалните медиуми објавиле дека на 16 август во хотелот престојувале двајца мажи, кои во својата собата довеле и проститутка.
Благодарение на видео-надзорот, полицијата ги идентификувала мажите и во моментов е во потрага по нив.Кога почувствувале силен мирис во собата, тие веднаш се пожалиле кај вработените во хотелот, барајќи да се направи нешто околу тоа, но првата ноќ с

Пронајдете не на следниве мрежи: