Чудо невидено: Две жени кои починале од ебола оживеале за време на погребот!

Loading...

Две жени на старост од 60 и 40 години, за кои се верува дека во селото Хоп во Либерија починале од ебола, оживеале пред неколку дена.Медиумите известиле дека  двете жени ги запрепастиле сите кога воскреснале во моментот кога се подготвувале погребите, и идентификувани се како Дорис Коунти и Ма Кебех.
Поради вестите за нивното оживување мештаните на заедницата Ганта во својата земја се во паника бидејќи сметаат дека тоа се духови кои не би требало да бидат помеѓу живите.
Од појавата на еболата во Либерија, ова е прв случај некој да оживее по смртта.Медиумите известиле дека  двете жени ги запрепастиле сите кога воскреснале во моментот кога се подготвувале погребите, и идентификувани се как

loading...
Loading...