Чујте и почујте, утре се отвора „Детското Кралство“

Loading...

Чујтеeeeeee и почујтеeeeee!!!!За сите кои сонуваат да бидат силни витези!!!
Или сонуваат да бидат најубави принцези!!!
Имаме добра вест! Од утре сонот може да стане јаве во нашиот омилен Скопје Сити Мол!! 
Сакате ли да бидете  дел од отворањето на ,,Детското Кралство”???
Со почеток од 18 часот ќе започне да се раскажува приказната од средновековниот период, кој е возбудлив, мистериозен и неверојатно забавен.
Витези, замоци, принцови и принцези, борба и многу адреналин ќе бидат главните карактеристики на ,,Детско кралство”, кое започнува утре, а ќе трае до 15ти септември.
Сите дечиња од 6 до 11 години ќе имаат можност да го доживеат светот на храбрите витези, да пропатуваат назад во времето, да учествуваат во херојски битки и да јаваат на змеј!
Ова е јавен апел до сите родители да ги донесат своите деца утре, од 18 часот во Скопје Сити Мол, за да бидат дел од оваа атракција од средновековниот замок, катапулт, змеј, знамиња, штитови и оружја преку интерактивни детски игри и турнири.
Првите 40 деца кои ќе се пријават на ИНФО ПУЛТОТ, ќе добијат бесплатна тура во кралството и ќе бидат првите мали принцови и принцези, учесници во големото отворање. 
Нека многу соништа се остварат од утре!!!
Сите заедно да се запознаеме со Детското Кралство на Скопје Сити Мол!!!  
Скопје Сити Мол, се’ што сакам е игра, забава и едукација!За сите кои сонуваат да бидат силни витези!!!
Или сонуваат да бидат најубави принцези!!!
Имаме добра вест! Од утре сонот може да ст

loading...
Loading...