Цветин Чилиманов РАСПАЛИ по Лидија Димова!

Loading...

Пратеничката на СДСМ, Лидија Димова, која седи дома и за неработа зема висока плата од џебот на граѓаните, јавно ги поддржуваше ставовите на Ванхојте. Но, сега го промени својот став за прашањата кои не ѝ одговараат.За ова пишуваше новинарот Цветин Чилиманов на својот Фејсбук профил.
-Пред неколку месеци Ванхојте тврдеше дека имало не знам колкав криминал во ИПА фондовите. Мојата омилена холестероидна народна избраничка од се срце се согласуваше со Ванхојте. Денес пак, истата госпожа тврди дека немало и не можело да има било каков криминал со парите од ЕУ. Најсериозно, треба некој да ја гони за клевета и како надомест на штета да и бара чварки колку што е тешка, напиша тој.

Инаку, Димова пред извесен период предизвика револт кај граѓаните кога се повика на својот пратенички имунитет за да се спаси себеси за време на насилните протести организирани и поддржани од СДСМ.
Партиските симпатизери кои во име на опозицијата дивејат низ улиците и прават хаос, беа оставени сами на себе, а Димова си ја злоупотреби функцијата.За ова пишуваше новинарот Цветин Чилиманов на својот Фејсбук профил.
-Пред неколку месеци Ванхојте тврдеше дека имало не знам колкав кримин

loading...