Да бидеме хумани, да му помогнеме на малиот Гоце!

13-годишниот Гоце Марковски од Битола е интелигентно и талентирано момче, свири на пијано и е член на пливачкиот клуб од Битола. Зад него има многу натпревари, многу победи и успеси низ цела Европа.Гоце Марковски беше опериран од тумор на мозок во почетокот на декември. Моментално е на ургентно пост-оперативно лекување во Германија, во Универзитетската Клиника во Хале.Целокупниот износ на лекувањето е 50.000,00 евра поради што семејството има потреба од помош која e неопходна за покривање на сите трошоци
ВИП број за донации 077 143 487!ONE-VIP – за оние со сим картички од ONE – 075 143 487!T-MOBILE – 070 143 122!
Сите оние кои сакаат да донираат тоа може да го направат на следните сметки:– ДенарскаГоце Марковски – Битолаж-ро сметка 530500020219122 при Охридска банка– ДевизнаIBAN: МК075 3028 0005214009SWIFT: OHRDMK22Може да се донира и на следниот линк:https://www.gofundme.com/6v-help-goce-beat-tumorГоце Марковски беше опериран од тумор на мозок во почетокот на декември. Моментално е на ургентно пост-оперативно лекување во Германија, во Универз

Пронајдете не на следниве мрежи: