Да му помогнеме на малиот Гоце Марковски од Битола

Loading...

13-годишниот Гоце Марковски од Битола е интелигентно и талентирано момче, свири на пијано и е член на пливачкиот клуб од Битола. Зад него има многу натпревари, многу победи и успеси низ цела Европа.Гоце Марковски беше опериран од тумор на мозок во почетокот на декември.  Моментално е на ургентно пост-оперативно лекување во Германија, во Универзитетската Клиника во Хале.
Целокупниот износ на лекувањето е 50.000,00 евра поради што семејството има потреба од помош која  e неопходна за покривање на сите трошоци.
Телефони за донации:
143-122 за корисниците на Т-МОБИЛЕ
143-487 за корисниците на ВИП и ОНЕ
Сите оние кои сакаат да донираат тоа може да го направат на следните сметки:
 –    Денарска  Гоце Марковски – Битола  ж-ро сметка 530500020219122 при Охридска банка
 –    Девизна  IBAN: МК075 3028 0005214009  SWIFT: OHRDMK22
Може да се донира и на следниот линк:Гоце Марковски беше опериран од тумор на мозок во почетокот на декември.  Моментално е на ургентно пост-оперативно лекување во Германија, во У

loading...