Да се живее на работ- во буквална смисла на зборот!

Познато ви е она чувство кога ќе видите морбидна карпа и ќе кажете „Ова е совршено место за живеење?“- Не! Епа овие луѓе не само што добиле таква идеја туку и ја реализирале. Погледнете ја „Куќата Карпа“ која што е дом на австриска дизајнерска фирма. 
Куќата се уште е во изработка, но идејата да се живее над океанот е спроведена. Притоа може да се истакне дека го има најдраматичниот поглед. 
Дали би сакале да живеете тука…

Погледнете ја „Куќата Карпа“ која што е дом на австриска дизајнерска фирма. 
Куќата се уште е во изработка, но идејата да

Пронајдете не на следниве мрежи: