Dacia спасува Porsche

Loading...

Кога Porsche Macan се обиде да вози надвор од градските улици, не се снајде баш најдобро, па на помош морала да пристигне Dacia Duster.Тестирањето на автомобилот Porsche Macan, кое се случувало во Мароко по многу лош терен, тргнало доста добро и овој нашминкан теренец одлично се снашол, дури и во моментите кога ги немал сите тркала на земја.
Но, сепак Macan тргнал во акција која била премногу голем залак за него. Автомобилот се заглавил и му требал помош. Тука се нашла Dacia Duster која без проблем го извлекла заглавенит Macan. 
Луѓето од маркетинг службата од романскиот произведувач не можеле да добјат подобра реклама од оваа, а ова е лекција за Porsche. Кога се вршат вакви тестирања потребно е да имаат едно возило при рака за помош.Тестирањето на автомобилот Porsche Macan, кое се случувало во Мароко по многу лош терен, тргнало доста добро и овој нашминкан теренец одлично се сн

loading...
Loading...