Дадилките на Жељко Јоксимовиќ земаат плата 1.000 евра но, еве се што мораат да прават…

Loading...

Веднаш по раѓањето на малиот Коста Јоксимовиќ мајка му и татко му Јована и Жељко најмија две високо квалификувани дадилки кои имаат плата околу 1.000 евра.Имено дадилките мораа да потпишат договор со кој се обврзуваат на молчење, односно дека не смеат да изнесуваат детали од приватниот живот на парот надвор од куќата. Доколку го прекршат потпишаното, им следува отказ.
– Тие вработија две жени кои и инаку се медицински работнички. Двете потпишаа договор за доверливост дека ниту една информација од приватниот живот нема да протече во јавноста, што е очекувано за толкава плата. Дадилките имаат и свои соби, бидејќи често преспиваат во домот на Јоксимовиќи и тоа во главно кога Јована води утринска програма. Кога Коста плаче ноќе, стануваат дадилките, за Јована да не се заморува – вели извор близок до парот.Имено дадилките мораа да потпишат договор со кој се обврзуваат на молчење, односно дека не смеат да изнесуваат детали од приватниот живот на парот

loading...
Loading...