„Дај ми пари за да си го сочуваш бракот“-кого уценува Сораја?

Loading...

Сораја со месеци му се заканувана и го уценувала Синиша Михајловиќ да и даде пари, ако сака да си го сочува бракот.Според српски Курир, Сораја искористила се што има во свои раце за да земе пари од поранешниот фудбалски селектор.
– Сораја се обидува да извлече пари од него. Никогаш не и е доста од патувања, скапа облека, луксуз…Сега знаеме и како дошла до тие пари. Пред неколку месеци го уценуваше Синиша и за автомобил иако веќе има луксузен Мерцедес, велат пријателите на селекторот.
Инаку, старлетата не сака да одговори на прашањата во врска со тоа дали се вистина овие тврдења: – Не ме интересираат глупости, опуштете се малку, изјавила Сораја.Според српски Курир, Сораја искористила се што има во свои раце за да земе пари од поранешниот фудбалски селектор.
– Сораја се обидува да и

loading...
Loading...