Дали е можно да му е ТОЛКАВ? Светот полуде по ПЕНИСОТ на Орландо Блум!

Loading...

Орландо Блум е фотографиран  целосно гол во Италија, а интернетот експлодира од коментари.За време на одморот во Италија , Орландо Блум направи хаос кога се соблече гол, а денес целиот свет зборува само за големината на неговиот пенис!
Додека се возел на даска за сурфање, со  својата девојка Кејти Пери, Орландо ги соблекол шорцевите и потполно ги побудале жените, но и  мажите.

Благо  речено социјалните експлодираа, а верувале или не, сите детално ја анализираат  сенката која се гледа по „гордоста“ на Блум и се прашуваат дали  славниот актер навистина е толку надарен како што изгледа.
За време на одморот во Италија , Орландо Блум направи хаос кога се соблече гол, а денес целиот свет зборува само за големината на неговиот пенис!

loading...